Bil i neonljus i väntan på GTA 6 trailern

GTA 6 Trailer – Se den officiella trailern här

Senast uppdaterad: 4 december 2023

Rockstar Games har officiellt meddelat att de i början av december kommer att släppa den första trailern för nästa Grand Theft Auto för att fira sitt 25-årsjubileum. Detta blir en milstolpe för företaget, med ambitionen att göra videospel lika väsentliga för kulturen som någon annan underhållningsform. Sam Houser från Rockstar tackar fansen för deras stöd och ser fram emot att dela med sig av framtida upplevelser.

Förhandstitt på GTA 6 Trailern

En Reddit-användare, vars fru arbetar i en position där hon har haft möjlighet att se trailern för GTA 6, delade nyligen detaljer om dess innehåll:

  • Trailern öppnar med ljudet av naturen, specifikt insekter och syrsor, och visar en bild av en alligator i vad som ser ut som Everglades.
  • En tyst atmosfär bryts av ett överflygande flygplan.
  • Medan Genesis låt ”That’s All” spelar, visas scener från Vice Citys nattliv, bilar och nattklubbar.
  • Vi får se karaktärerna Jason och Lucia i olika situationer, från att köra förbi stranden i en cabriolet till att befinna sig mitt i en skottväxling.
  • Andra noterade scener inkluderar en fotbollsmatch, en temaparksflamingomaskot som blir slagen, och en skottväxling vid något som ser ut som Kennedy Space Center.
  • Trailern avslutas med bilden av en strand och texten ”Grand Theft Auto VI”.

När släpps GTA 6 trailern?

Rockstar har meddelat att den första GTA 6 trailern kommer att publiceras den 5e december 2023.

Vad kan vi förvänta oss av GTA 6 trailern?

Med den nyligen läckta informationen kan vi förvänta oss att Rockstar Games GTA 6 trailer kommer att erbjuda en spännande försmak av spelets atmosfär, karaktärer och handling.


När trailern väl är live, kommer vi att länka till den här så att du kan njuta av den första titt på GTA 6 i all sin prakt.

Rulla till toppen