Gaming365.se staff

Därför skapade vi Gaming365

Gaming365 grundades under det tumultartade året 2020 för att vara en plats för gamers och andra spelfantaster. Vi är ett gäng trogna gamers och tv-spelare som har spelat själva sen barnsben. På Gaming365 är vårt främsta mål att ge våra användare en pålitlig källa till information när det gäller gamingprodukter. Vi spenderar mängder av tid och energi på att leta fram, granska och jämföra olika produkter för att kunna ge våra besökare de allra bästa rekommendationerna och de senaste nyheterna inom esport och gaming.

Så arbetar vi med tester

Gaming365 strävar vi efter att erbjuda pålitliga produktrekommendationer. Vi lägger största vikt i konsumentens intressen. Genom grundlig research av produkter kan vi erbjuda en detaljerad bild av produkternas prestanda, design och användarupplevelse.

Så finansieras Gaming365

Vi är annonsfinansierade genom affiliatelänkar, vilket innebär att vi kan få en provision när våra besökare genomför ett köp. Denna modell hjälper oss att förbli oberoende och erbjuda våra tester kostnadsfritt till våra användare. Dock påverkar detta inte våra produktrekommendationer, då vår redaktion arbetar oberoende av dessa länkar.

Gaming365 är en del av Otterstål Digital AB

Otterstål Digital AB
Org-nr: 559398-6382
Åsögatan 89
118 29 Stockholm
Otterstaldigital.se

Känner du dig lost?

Vi hoppas du hittar det du söker på vår sajt. Om du inte gör det kan du kontakta oss på info@gaming365.se eller kommentera direkt på inlägget som frågan gäller.

Rulla till toppen